BAD BARBIE

  Bad Barbie eet, slaapt, ademt, speelt en maakt Bad Beats.

  Naar eigen zeggen heeft ze een sterke persoonlijkheid en haar sound is het klankboord daarvan. Met een passie waar je u tegen zegt, heeft ze voor muziek gekozen. Met een diepgewortelde liefde voor Disco re-edits, Funk, Breaks en House begon haar muzikale reis. Al snel besefte Bad Barbie dat produceren een extra dimensie gaf aan haar liefde voor muziek. Ze begon muziek te maken met co-producer Evil Smarty.

  Naast Draaien en produceren heeft Bad Barbie een eigen Radio show op Kane FM in Engeland. Kane FM is een non profit radio station die vele talenten aantrekt. Haar show staat voor Retro Re-edits en toffe artiesten die liefde hebben voor muziek.

  Tijdens haar live optredens op festivals, kroegen en clubs weet ze het publiek te bespelen met haar energieke karakter. Het doel is om het publiek aan het dansen te krijgen en ze dansende te houden. Wij bij Zwoell zijn enorm blij dat wij de eerste dame mogen verwelkomen in onze podcastreeks. Als er een schaap over de dam is, dan volgen er meer. Dus er zullen ongetwijfeld meer talentvolle dames volgen.

  Voor nu wensen wij je veel plezier met het beluisteren van haar podcast!

  Tracklist
  1. Gonna Make It Right - Artist Unknown
  2. Nisyan - Ahmed Fakroun
  3. Love Vibration - Kornum & Karma Edit
  4. Lets Get It - Hotmood
  5. Want’Choo Longa - Slope Ste Kelk edit
  6. Don’t Make Me Wait - Peech Boys vs StoneSanFranDisko Edit
  7. To The Rhythm - Motte Edit
  8. I’m In Love - Shalor Yam Who Edit
  9. Disco Scene - Tom Vine
  10. What The Funkin Idea - Saint Mathieu
  11. Give Me That Beat - Fabio Barker Kellini remix
  12. Lessy - Sotta
  13. Tonite - Birdie
  14. Disko Danzin - Sunshine People