CONNECTING PEOPLE THROUGH MUSIC EVENTS

We zijn geïnspireerd door diversiteit en geloven in de kracht van elk individu. We stimuleren daarom ook mensen met een open houdingen en een dosis positieve energie. Daarnaast vinden we dat creativiteit een hoeksteen van de samenleving is. Dus wees op de dansvloer creatief met danspasjes en laat je niet weerhouden door nare fronsen. Ook in je kleding mag je creatief zijn.

Ben je de hele week naar sportschool geweest en denk je bij ons even te komen boksen, dan word je vriendelijk verzocht om te vertrekken. Heb jij je ooit eens misdragen tijdens onze evenementen, dan bestaat de kans dat je niet binnen wordt gelaten. We houden van originaliteit en oorlog is er al genoeg op de wereld. We zijn van mening dat samenhorigheid een mooi iets is. Als we allen het goed aanpakken, dan krijgen we energie van elkaar en die energie kunnen we vervolgens gebruiken voor de danspasjes. YES WE CAN!

Ben je nog geen 18 jaar en wil je toch langskomen op een van onze party’s, dan moet je wel een geniale fake ID hebben, want je wordt gecontroleerd. We vinden het belangrijk dat je niet teveel betaald voor een goede party. We zullen daarom ten alle tijde de prijs zo laag mogelijk proberen te houden. We streven ernaar om een goede mix van lokale DJ’s en goede nationale helden te boeken. Als het gaat om underground groove music kom je dus ruimschoots aan je trekken. Ben je creatief, een Artiest of heb je gewoon een goed idee? Dan werken we graag met je samen. Stuur ons een MAIL en wie weet werken we samen op ons volgend evenement!
We zien je bij Zwoell!

PARTNERS

Dankzij onze sponsors kunnen we knalfeesten organiseren. We zijn ze dankbaar!