SEWWES

    Deze week hebben SEWWES te gast. Marwan el Swaisy A.K.A SEWWES is altijd opzoek naar verse tonen. Hij wordt geïnspireerd door alles wat hij hoort. Een muzikale man met een voorkeur voor originele sounds van diverse genres. Kortzichtigheid is nooit een deel van hem geweest. Door de jaren heen heeft SEWWES kennis gemaakt met verschillende stijlen. Hij gaat nu al een tijdje mee, maar zijn avontuur is begonnen als een radio producer.

    Van Radio producer heeft hij “sound engineering” gestudeerd. Des tijds heeft hij veel evenementen in Egypte gepromoot en evenementen gemanaged. Momenteel haalt hij veel inspiratie uit zijn collega dj’s zoals Satoshi tomiie, Motor city drum ensemble, NOW, Luca Bacchetti, & Carl Cox.

    Zijn stijl is te beschrijven als Funky Deep House met een rand van Disco en Break Beats. Daar blijft het niet bij. Hiphop, Reggae en techno komen tevens voor in zijn repertoire. “Als je zoveel in huis hebt moet je vooral aanvoelen wat de sfeer is”. SEWWES heeft als doel innoverend te blijven en zijn skills te blijven verbeteren. Momenteel bouwt hij aan een complete studio om zich te storten op zijn muziek. Hij staat op het punt zijn eigen platen te releasen. Voor nu moet hij het doen met platen van andere artiesten. Platen die momenteel zijn hart raken zijn: - Soul II Soul - Get a life - A guy called gerald Voodoo Ray - Jean Michel Jarre - oxygen.

    Met afkeur naar commerciële muziek zegt hij blij te zijn het kanaal van Zwoell te hebben ontvangen. “ Een toffe partij die zich bezig houdt met toffe muziek is altijd een meerwaarde”. “Thanks for having me!”

    Hieronder de verse podcast van SEWWES! Geniet ervan!!