SOUL PISTOLS

  De naam is Soul Piltols. De naam heeft de man te danken aan zijn innerlijke ziel. Berlin de stad van de elektronische muziek is de man geboren en getogen. Momenteel woont Soul Pistols in Gifhorn op 150 van Berlin. Gifhor is een stad dat zich voornamelijk laat kenmerken door zijn hoog aantal bejaarde inwoners. Sinds 2002 organiseert Soul Pistols Techno & House feesten in Gihorn. Naar eigen zeggen vindt hij het publiek wat lastig, aangezien er weinig kennis is van House muziek. Toch begint er een groep te ontstaan die de genre steeds meer gaat waarderen.

  Style

  Over zijn stijl is Soul Pistols kort. Ik maak Housemuziek dat goed is voor de ziel.

  Inspiratie

  Het is al een tijdje geleden sinds Soul Pistols is begonnen met muziek maken. Als hij terugkijkt naar Dj’s die hem hebben geïnspireerd, dan heeft hij een mooi lijstje. Dj Rush,Chris Liebing. Dj Pierre(Stammheim),Bad Boy Bill,Roland Casper,Ricardo Villalobbos,Christian Morgenstern,Jay Denham,Miss Fitz,Housemeister, Richie Hawtin,Mathew Herbert,Nightmares on wax,Mathias Kaden en Onur Özer. Muzikale reis In zijn muzikale heeft Souls Pistols door de jaren heen van veel verschillende stijlen gehouden. Hij kon nooit kiezen omdat de wereld veel goede muziek te bieden heeft. “Ik heb nooit moeite gehad om goede muziek te vinden”. Tegenwoordig wil ik met mijn muziek gewoon zorgen voor een goede vibe, meer niet! In tegenstelling tot vele DJ’s staat Soul Pistols niet sceptisch tegenover nieuwe stijlen. Hij is van mening dat door nieuwe muziek te maken de scene interessant blijft.

  In zijn laatste woorden over Zwoell, wil Soul Pistols melden dat hij het concept tof vindt, vandaar de keuze om een podcast te maken voor Zwoell.